23948sdkhjf

Tilfredse med aktivitetsniveauet men ikke med indtjeningen

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS har netop afleveret regnskab for 2017/2018, der er præget af international ekspansion

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden Dansk IngeniørService fortsætter fremgangen og den internationale ekspansion. Bruttofortjenesten steg i 2017/2018 med 6 pct. og landede på 208 mio. kr., mens overskuddet endte på 24 mio. kr.

- Hos DIS er vi tilfredse med aktivitetsniveauet men ikke med indtjeningen, der ikke lever op til vores forventninger – blandt andet grundet større omkostninger til investeringer og projekter samt et øget prispres på det danske hjemmemarked, hvor der er mange spændende opgaver, men også en stærk konkurrence, siger CFO i DIS, Anders Nørgaard, i en pressemeddelelse.

I regnskabsåret 2017/2018 har DIS åbnet to nye afdelinger i Danmark; i Kolding og i Sønderborg. Derudover har ingeniør- og udviklingsvirksomheden åbnet en afdeling i Barcelona i Spanien og to i Storbritannien i henholdsvis Lowestoft og i London samt lavet yderligere investeringer i Polen, hvor den polske afdelings kontorfaciliteter er udvidet med det dobbelte antal kvadratmeter. Virksomheden tæller nu i alt 18 afdelinger på verdensplan.

På verdensplan er medarbejderstaben øget med over 30 pct., udelukkende gennem organisk vækst.

- Efter et stille efterår og vinter er væksten nu vendt tilbage til DIS, og vi går ind i 2018/2019 med en stærk start og en sund økonomi. Vi investerer kraftigt i udviklingen af vores internationale forretning og kundegrundlag og begynder at se et afkast heraf. Vi glæder os over synergien og det samarbejde, vores internationale globale teams i endnu højere grad kan tilbyde vores kunder, siger Anders Nørgaard.

DIS’ forventninger til væksten det kommende år ligger over niveau for det netop afleverede regnskab, idet virksomheden forudser, at de igangsatte initiativer samt nye tiltag vil have en positiv indvirkning, så virksomheden igen kan nå målet om 30 pct. årlig vækst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079