23948sdkhjf

Fynsk firma er glad for tyske biler

De sensor- og kameraudstyrede robotter fra Scape Technologies skal ind på det tyske industrimarked. Selskabet fra Odense går således målrettet efter at vokse sig større på det enorme marked, hvor der allerede er solgt robotteknologi til en række af Tysklands førende bilproducenter. 

- Når vi så småt begynder at udvide vores fokus på nye markeder, så er det fordi, vi ser et konkret og massivt vækstpotentiale for bin-picking for eksempel i elektronik- og hårde hvidevare-branchen, som begge er enorme industrier på verdensplan, siger Søren Bøving-Andersen, Scape Technologis administrerende direktør, som nu ser yderligere muligheder i forhold til både bilfabrikkerne og andre steder i den tyske industri.

Scape Technologies benytter sig af en patenteret robotløsning, der integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer og software til hurtig og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser. 

Åbnede døren til flere kunder sidste uge
Scape Technologies var i sidste uge på charmeoffensiv på den internationale messe Motek i Stuttgart. Den verdensomspændende messe fokuserer på alle aspekter af maskinteknologi- og automatiseringsløsninger til brug i produktionsindustrien. 

- Vi oplever stor interesse for vores produkter. Og besøget på messen har allerede åbnet døren for nye potentielle kunder, som vi nu skal i tættere dialog med, siger Søren Bøving-Andersen. 

Udover at have solgt robotteknologi til en række af Tysklands bilproducenter har teknologifirmaet også solgt tilsvarende løsninger til en række andre store danske og internationale virksomheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078