23948sdkhjf

Ny stor ordre til Kapema

Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier har placeret en stor ordre hos Kapema. Thisted-virksomheden skal levere to Emco CNC-fræsemaskiner og to Emco CNC-drejebænke til den sydfynske erhvervsskole.

Maskinerne er solgt med levering, igangsætning og kursus indenfor fire uger, skriver Kapema i en pressemeddelelse.

Leverancen omfatter levering af komplette maskiner, klar til brug med Fanuc styresystem, special skolesoftware med 20 ekstra brugerlicenser og Emco 3D-simulering.

- Igen et eksempel på en undervisningsinstitution, der har valgt det absolut ypperste indenfor spåntagende maskiner for at gøre sig attraktiv for kommende elever og virksomheder. Der er mulighed for at udruste den enkelte maskine med flere typer styringer, så eleverne kan trænes i netop den software, de måtte have til daglig hjemme i virksomheden, udtaler direktør i Kapema, Peter Mortensen.

De to fræsemaskiner til Svendborg Erhvervsskole, der er af typerne ConceptMill 55 og ConceptMill 105, er udført i modulært design. Disse kan tilsluttes CIM-netværk og udstyres med træningssoftware. Højpræcisionsmotorer, automatisk værktøjsveksler og variabel indstilling af omdrejninger er nogle af de features, der kendetegner fræserne. Derudover er der mulighed for graveringsfunktion og robotinterface. Fræserne er alsidige med bore-/fræsefunktioner, gevindskæring med snittap samt gevind- og modfræsning.

De to drejebænke, der er af typerne ConceptTurn 60 og ConceptTurn 105, er ligeledes udført i modulært design. Features for disse er blandt andet spindelrotation med/mod uret, lineære føringer, konstant skærehastighed, trinløst gear og automatisk 8-positionsveksler. Med disse drejebænke kan der udføres opgaver såsom plandrejning, drejning, konturdrejning, gevindskæring samt boring.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.906