23948sdkhjf

Tidligere ejer vender tilbage til Combi-System

Direktør Jørn Mikkelsen har overtaget virksomheden Combi-System i Randers. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Der er dermed tale om en person, som kender til drift og forretningsudvikling af netop denne type virksomhed, da han indtil 2011 var ejer og daglig leder af virksomheden, hvor han solgte den.

Nu er Jørn Mikkelsen tilbage på Slåenvej i Randers og vil fremadrettet fungere som administrerende direktør.

Til at styre virksomhedens produktion og daglige drift har han ansat tidligere ejer, Hans Larsen, som produktionschef. På den måde forventer virksomheden at kunne bevare sin kundeportefølje og den viden, der er opbygget i virksomheden gennem de seneste syv år. 

Combi-System beskæftiger til dagligt 10 medarbejdere og fabrikerer på eget automatanlæg alle former for stålinventar til inden- og udendørs brug, udført i tyndplade og smedet stål og pulverlakeret.

- Vi har produceret metalskabe til mange forskellige typer virksomheder og kommunale institutioner gennem årene. For år tilbage var kunderne McDonald’s, Frømandskorpset og Dansk Røde Kors. I dag er mange nye virksomheder og offentlige skoler og institutioner kommet til. Senest har vi eksempelvis produceret og installeret 200 baggage- og deponeringsskabe med møntindkast til hotelkæden Arp-Hansen i København, udtaler Jørn Mikkelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125