23948sdkhjf

Dansker bliver ansvarlig for Rockwell Automation i Norden

Rockwell Automation har udnævnt Felix Langkjaer som ansvarlig for Norden. Med udnævnelsen bliver han ansvarlig for de danske og svenske selskaber og salgsdirektør for hele Norden og de baltiske lande.

Felix Langkjaers rolle bliver at udvikle Rockwells aktiviteter i de pågældende markeder. Det skal munde ud i en større tilstedeværelse og et bedre udbygget netværk af distributører og certificerede systemintegratorer, skriver Rockwell Automation i en pressemeddelelse.

Felix Langkjaer er uddannet ingeniør fra DTU med fokus på procesautomatisering og har haft en række ledende stillinger inden for feltet. Han kommer senest fra en stilling som administrerende direktør for det schweiziske selskab Endress & Hauser i Danmark – en stilling han har haft siden 2007.

- Jeg er meget spændt på at få ansvaret for Rockwell Automation i Norden. Jeg tror på, at jeg har en masse brugbar erfaring fra branchen med i bagagen qua min baggrund i både svenske og danske virksomheder. Sverige og Danmark har været vores fokusmarkeder og vil fortsætte med at være det, selvom vi udvikler alle markeder i Norden og i de baltiske lande, fortæller Felix Langkjaer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078