23948sdkhjf

Scandiloc får ny direktør

Ejer Peter Meilstrup vil tilbage til udviklingsarbejdet

Peter Gad startede mandag den 3. september som administrerende direktør hos Scandiloc. Han afløser Peter Meilstrup, der har siddet på direktørposten i det familieejede firma siden 2010.

- Vi er vækstet utrolig meget, og det er med stolthed og glæde, at jeg har valgt at give posten videre til en ny administrerende direktør og i stedet fortsætte i firmaet som head of business development, fortæller Peter Meilstrup.

Skiftet er netop en følge af den kraftige vækst i de seneste år, og Peter Meilstrup har ønsket at søge lidt tilbage mod rødderne og produktudviklingen, som er det han virkelig brænder for.

- Da jeg startede som direktør for 8½ år siden, var vi en tredjedel af, hvad vi er i dag, og vores omsætning var også en tredjedel. I 2017 fik vi gazelleprisen, og størstedelen af min tid som direktør ville fremadrettet komme til gå i driften, men der hvor jeg har mine gode ideer, det er i udviklingen, siger han.

Med direktørskiftet kommer der dermed også endnu mere fokus på produktudvikling i organisationen.

- Vi har tidligere været en distributør, men vi fik egenproduktion for 20 år siden. I dag er Scandiloc af DNA en produktionsvirksomhed, men på den facon at vi udvikler specialløsninger sammen med kunden. Vi udvikler og skaber innovative produkter til industrien, ud fra det vi ved, vi er gode til. I udviklingsafdelingen får jeg nu en tættere sparring med mine kollegaer, og den nye administrerende direktør har alene fokus på driften, fortæller Peter Meilstrup om den nye rokade.

Peter Gad kommer senest fra en stilling som administrerende direktør hos Sulzer Mixpac Denmark (det tidligere Krøger A/S), der producerer fugepistoler. Tidligere har han haft stillinger hos Coloplast og Hempel, og han er uddannet produktionsingeniør.

Der ændres ikke på ejerforholdene i forbindelse med direktørskiftet. Det betyder, at Peter Meilstrup stadig ejer godt 80 pct. af selskabet, mens Dan Meilstrup, som stiftede Scandiloc i sin tid, ejer de resterende 20 pct.

- Vi har i samme moment skiftet bestyrelsesformand, hvor vi har fået en med mere fokus på det kommercielle, forklarer Peter Meilstrup.

Den nye bestyrelsesformand er Morten Bergsten, der blandt andet har en baggrund fra træindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125