23948sdkhjf

Scandiloc udvider maskinparken

Senest har den sjællandske virksomhed investeret i en ny maskine til påføring af polyurethan-pakninger.

Maskinen er en Sonderhof, og hos Scandiloc er den endnu et skridt i virksomhedens ambition om at være leverandør af totalløsninger.

- Egentlig er det en standardmaskine, men der findes kun få af dem. Grunden til at vi har købt den er, at vi kan lægge en pakning på vores produkter, uden at det koster en masse, og det giver i sidste ende kunden en færdig løsning, fortæller administrerende direktør hos Scandiloc Peter Meistrup.

I dag designer og producerer virksomheden applikationer, der løser indviklede problematikker inden for låsesystemer, pakninger og beslag. Senest har underleverandøren haft stor succes med fremstilling af en komplet luge – en såkaldt ”nøglefærdige løsning”, som leveres direkte til slutbrugeren, hvor håndtag, låsesystem og PUR-pakning er produceret, monteret og pakket i henhold til kravene.

- Det går godt i spænd med visionen om at være på forkant med udviklingen. Det er virksomhedens vision og strategi at finde de bedste løsninger til industrien – og specialdesignede produkter er efterhånden blevet vores speciale, siger Allan Lange, udviklingsansvarlig hos Scandiloc.

Som et andet eksempel nævner Peter Meistrup en opgave, Scandiloc har løst for Allerød-virksomheden Tandrup, der producerer brusesystemer.

- De manglede en kabinetbygger, og de manglede en, der kunne levere hængsler, beslag og lås. Det har vi valgt at slå sammen i et, så Tandrup har fået en samlet løsning, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094