23948sdkhjf

Verdens største brugt-marked

Maskinforhandlere og –købere strømmer i denne uge til Usetec-messen i Köln. Blandt disse er danske KN Machines, der for første gang i seks år er at finde på messen.
Sammen med ca. 500 andre udstillere vil KN Machines være at finde i Köln i dagene 6.-8. april. Usetec er verdens største messe for brugte industrimaskiner, og for danske virksomheder er det et oplagt vindue til at vise sig frem for et globalt publikum.

- Det er første gang i seks år, vi deltager. Vi har lavet en omrokering i firmaet med nyt navn, ny hjemmeside og gjort det hele mere internationalt. Det er også derfor, vi skal med i år, siger Karsten Møller Nielsen fra KN Machines.

Mange asiatiske kunder
I det hele taget er der tale om en meget international branche, og også hos KN Machines går en stor del af maskinerne til eksport, og messen i Köln er derfor et oplagt sted at møde nye og gamle kunder.

- Vi betragter Europa som vores hjemmemarked. Vi opkøber maskiner syd for grænsen lige så meget som herhjemme, forklarer Karsten Møller Nielsen, og fortsætter:

- De besøgende kommer fra hele verden. Vi eksporterer selv meget til Asien lige nu og ved på forhånd, at vi får besøg af en del kunder derfra.

Godt gang i brugtmarkedet
Modsat mange andre messer vil det ikke være muligt at tage så mange maskiner i øjesyn på Usetec. De fleste af udstillerne har ganske enkelt varelageret med på en computer, som bruges til at vise det hele frem til potentielle kunder. I alt 10.000 besøgende fra 100 forskellige lande ventes at lægge vejen forbi messen, og det er et bevis på, at brugte maskiner er eftertragtede lige nu.

- Sådan som det er nu, er der rigtig gang i brugtmarkedet. På grund af den konjunktur vi er inde i, er der mange ”nye” maskiner med kun et-to år på bagen på markedet, forklarer Karsten Møller Nielsen, der også selv har kunnet mærke en utrolig efterspørgsel.

- Det er faktisk sådan, at vi har måttet holde maskiner tilbage for simpelthen at have noget at sælge dernede. Har vi de rigtige maskiner nu, så er de solgt med det samme, slutter han.

Udover KN Machines, som udstiller på stand nr. 8 C-159, er Danmark også repræsenteret ved Sandfeld Machine Tools på stand nr. 8 A-158.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08