23948sdkhjf

KN Machines indgår strategisk samarbejde med Bila Service

Tilbage i januar blev KN Machines overtaget af Bila A/S, og virksomhedens service- og supportafdeling har siden da været supporteret af Bila Service.
Men fra den 1. august startede der et strategisk samarbejde mellem KN Machines og Bila Service, hvor KN Machines’ service- og supportafdeling overgik fuldstændigt til Bila Service. Dette samarbejde medfører, at al service og reservedele fremadrettet vil blive håndteret af Bila Service.

- Hos KN Machines og Bila Service ser vi dette som en kæmpe fordel, da Bila Service er en afdeling med et stort hold af kompetente teknikere fordelt på flere lokationer i Danmark. Samarbejdet gør det muligt at bestille service på hele anlæg, robotter og maskiner fra et sted, skriver de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Serviceafdelingen varetager alt indenfor mekanisk og elektrisk service/fejlfinding samt PLC– og robotprogrammering i alle gængse mærker, såsom Kawasaki, ABB og Kuka. Sideløbende arbejdes der på at opgradere flere af virksomhedens serviceteknikere med elektrisk og mekanisk erfaring med pladebearbejdningsmaskiner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094