23948sdkhjf

Tredje gearløse ordre til Siemens

Siemens Energy har modtaget endnu en ordre fra kunden Minnesota Power om levering af 35 stk. 3 megawatt (MW)SWT-3.0-101 direct drive vindturbiner.
Vindmøllerne skal bruges i Bison 2-projektet i nærheden af Center i North Dakota. Omfanget af aftalen for den 105 MW store vindmøllepark omfatter transport, installation og idriftsættelse af de 35 vindmøller, såvel som en treårig service- og vedligeholdelsesaftale.

Levering af vindmøllerne påbegyndes i august 2012 og forventes idriftsat ultimo 2012.

6 MW gearløs mølle på vej
Ordren er Siemens’ tredje på levering af direct drive møller i USA, inklusive projekterne Minnesota Power’s Bison 1 i North Dakota og Oklahoma Gas & Electric’s Crossroads i Oklahoma.

- Vi er glade for at kunne gøre brug af Siemens’ innovative direct drive teknologi til at frigøre de store vindressourcer i North Dakota. Dette viser vores engagement i fortsat at forbedre vores tjenesteydelser til vores kunder og aktionærer i de kommende år, siger Al Rudbeck, vicepræsident ved Minnesota Power Generation.

Foruden SWT-3.0-101 vindturbinen lancerede Siemens i marts 2011 sin SWT-2.3-113 gearløse vindturbine med en kapacitet på 2.3 MW og en rotordiameter på 101 meter til sites med lav til moderat vindhastighed. I 2011 forventer virksomheden ligeledes at lancere en 6 MW direct drive turbine, der er særligt velegnet til store offshore vindkraftværker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109