23948sdkhjf

Effektivitet og oppetid er nøgleord i Brøndby

"Connected Enterprise" er Rockwell Automations vej til styrket konkurrenceevne i industrien. Systemet vises frem på Automatik

Øget konkurrenceevne og forbedret lønsomhed er målet for de fleste virksomheder, og det mål kommer også til at træde tydeligt frem på årets udgave af Automatik-messen.

For at opretholde konkurrenceevnen bliver industrien nemlig nødt til at tage ny teknologi i brug, og der kigges i den grad efter "smart machines" og udstyr, der nemt integreres i en eksisterende produktionsenhed, og som er i stand til at udstyre end-useren med kvalificeret real-time data og sikker forbindelse til styring af produktionen, så oppetiden og dermed effektiviteten maksimeres.

For Rockwell Automation skal løsningen på udfordringerne findes i strategien "Connected Enterprise".

På Wexøes stand på Automatik 2018 vises live demonstration af tre vigtige automationsområder, der kan forbedre produktiviteten og lønsomheden for virksomhederne.

Det ene er Studio 5000 og Integrated Architecture fra Rockwell Automation, som ifølge Wexøe er en oplagt mulighed for en virksomhed at komme godt og hurtigt i mål med at automatisere produktionen. Én programmeringssoftware og hardwareplatform til alle discipliner - styring, proces, motion, robot og sikkerhed.

Det andet område er Smart Safety, som optimalt er baseret på "Integrerede Sikkerhedsløsninger" ved anvendelse af Safety PLC’er, netværk og wireless-løsninger, ligesom adgang til status og real-data er et must.

Det tredje område er sikker udveksling af data: Secure Remote Access og IIoT. På det område demonstreres eWON's webplatform Talk2M, som er ISO-27001 certificeret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078