23948sdkhjf

Nomineret for at tage lærlinge

Jeros har langt flere lærlinge end normen. Virksomheden vil gerne fortælle den gode historie om erhvervsuddannelserne

Den fynske virksomhed Jeros er blandt de fem nominerede til DI Prisen 2018. Dansk Industri har fået øje på Jeros, fordi virksomheden gør en stor indsats for at uddanne unge.

- Vi har haft stor fokus på uddannelse i mange år, men har skærpet det, fordi vi allerede nu både ser og mærker, at manglen på faglært arbejdskraft kommer til at blive en samfundsmæssig udfordring. Netop derfor er det vigtigt, at vi går ud og fortæller den gode historie om, hvad det vil sige at være i lære i en virksomhed som vores. Og hvad vores lærlinge kan bruge en erhvervsuddannelse til fremadrettet, siger Brian Jørgensen, der er driftsdirektør hos Jeros.

Egentlig skulle Jeros kun have 0,67 lærling for at opfylde sine forpligtelser, men virksomheden har kontinerligt ni lærlinge i lære som industriteknikere, klejnsmede og lager- og logistikmedarbejdere.

Jeros gør også noget for at oplyse skoleelever om mulighederne med en erhvervsuddannelse.

- Det er vores mål at fange folkeskoleelevernes opmærksomhed og at skabe sammenhæng mellem produktionsvirksomheder og skoler ved blandt andet at adoptere en 0. klasse og lade eleverne følge os hvert år, siger Brian Jørgensen.

Virksomheden har også et samarbejde med studerende fra videregående uddannelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078