23948sdkhjf

Omfangsrigt konferenceprogram på robotmesse

Den nye robotmesse R-18 har netop offentliggjort et konferenceprogram med flere end 40 indlæg

Fra den 11.- 13. september kan de besøgende deltage i flere end 40 indlæg, når R-18 løber af stablen for første gang i Odense Congress Center.

Blandt talerne er Lars Tvede, kendt som serie-iværksætter af finans- og teknologivirksomheder, og han vil dele sin viden og refleksioner. Lars Tvede afløser som keynote speaker den tidligere Obama-rådgiver Henrik I. Christensen.

- Ny teknologi anvendes i begyndelsen oftest til at forbedre kendt teknologi. Megatrenden omkring robotteknologi handler imidlertid om meget mere end automatisering. Det handler om at se nye forretningsområder og serviceydelser, som man ikke kan forestille sig i dag. Og udgangspunktet er at skabe innovation. Hos den enkelte, i virksomhederne og i samfundet, fortæller Lars Tvede, der også er medstifter og hovedinvestor i Nordic Eye Venture Capital.

Programmet indeholder adskillige talere som Hanspeter Fässler, medstifter af robotvirksomheden ANYbotics. Også Amit Kumar Pandey fra Softbank Robotics og Etienne Augé, professor på Erasmus University og stifter af "Community for Histories of the Future" går på scenen. Derudover vil Alf Rehn, professor fra SDU og medlem af Thinkers50, også kunne opleves på R-18.

Ny viden
Ifølge Sabina Kethelz, direktør og grundlægger af C.I.P Consulting Group og partner i Digital Odense Netværk, er det nogle stærke talere fra robotbranchen, men der er også indlægsholdere fra andre og nye brancher, som kan inspirere de besøgende til, hvordan man ude i virksomhederne kan arbejde med automatisering og digitalisering.

- Det er et virkelig stærkt konferenceprogram, der sætter fokus på de forretningsmuligheder, som digitalisering giver, og de mange nye teknologiske tendenser, vi ser. Programmet indeholder både virksomhedscases og konferenceindlæg, som giver ny viden til de besøgende. Jeg er sikker på, at programmet vil udfordre og inspirere de besøgende og efterfølgende give grobund for diskussioner hjemme i virksomhederne, siger Sabina Kethelz, som har været en aktiv del af planlægningen af konferenceprogrammet.

Tre dage og tre temaer
Konferenceprogrammet er inddelt i tre temaer, Export Summit, ScaleUp samt HR og rekruttering.

På messens første dag er der fokus på forretningsmuligheder for virksomheder, der investerer i ny teknologi og på eksportmuligheder for danske virksomheder.

ScaleUp på andendagen sætter fokus på, hvordan man accelererer fra startup til succesfuld virksomhed. På messens sidste dag vil programmet primært handle om, hvordan man tiltrækker og fastholder kvalificeret arbejdskraft i robotindustrien.

Det er gratis for besøgende at deltage i konferencerne på R-18, blot man registrerer sig via www.robotmesse.dk. Det samlede konferenceprogram kan findes på messens hjemmeside.

 

Se mere om messen

Læs mere om: R-18
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094