23948sdkhjf

Nyt om navne: Rival øger kvalitetssikringen

Den østjyske underleverandør udnævner ny projektleder

Rival opgraderer på projektlederfronten ved at udnævne den tidligere gruppeleder i store fræs, Torben Pedersen, til ny projektleder. Det sker, for at blive endnu bedre til at sikre kvaliteten af det arbejde, som udføres på maskinfabrikken.

- Vi sørger naturligvis altid for hurtigt at løse problemet, så kunden får færrest mulige gener. Men det koster internt og giver udfordringer i forhold til planlægningen af de øvrige kundeopgaver, siger indehaver Henrik Holvad, og fortsætter:

- Det handler jo på ingen måde om, at vi ikke har styr på kvaliteten, og ikke gør det godt allerede, men om at vi altid kan blive bedre. Vi skal italesætte de fejl, vi laver, så de kan undgås.

”Tung dreng” som projektleder
Det er en af Rivals ”tunge drenge”, som nu er udnævnt til projektleder. Torben kom til Rival for over 25 år siden og er udlært i virksomheden. Han har gennem mange år været gruppeleder og ansvarlig for udvikling, produktionsmodning og produktion af mange særdeles krævende emner.

- Torben bliver et perfekt bindeled til kollegerne i produktionen, fordi han kender mange af de udfordringer, de står med i dagligdagen, siger Henrik Holvad.

- Samtidig har han stor forståelse for kundens forretning og de udfordringer, der findes her. Det er et rigtig godt match, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091