23948sdkhjf

VMS Group opruster på det nordiske marked

Den nordjyske virksomhed er udnævnt til autoriseret salgs- og servicepartner af BHGE Gears

VMS Group, der med base i Frederikshavn servicerer kunder over hele verden indenfor den maritime industri og offshore-branchen, har fået agentur på to typer gear fra Baker Hughes, der under navnet BHGE er en del af den globale koncern General Electric. Agenturet dækker mærkerne Lufkin Power Transmission og Allen Gears.

Siden maj 2016 har VMS Group haft agenturet på General Electrics to nye, miljøvenlige motorserier L250 og V250. Agenturet dækker det skandinaviske og tyske marked.

VMS Group har over de seneste år samlet alle sine aktiviteter i ét fælles selskab, der dækker alle aspekter af service såsom reparation og vedligehold af skibsmotorer, propeller, turboladere og gear, salg og levering af reservedele, salg af komplette fremdrivningssystemer samt design, engineering og projektledelse indenfor den maritime industri og offshoresektoren.

Udover VMS Group i Danmark består selskabet af VMS do Brasil i Rio de Janeiro, Brasilien, og VMS-GSB i Ålesund, Norge. VMS Group og tilhørende selskaber beskæftiger sammenlagt cirka 180 medarbejdere.

- Aftalen med BHGE rammer perfekt ind i vores strategi. Vores kunder skal have den fulde fordel af bredden i vores kompetencer, der betyder, at vi kan levere totalløsninger fra den første inspektion over projektering til aflevering og idriftsættelse, siger Kim Rasmussen, salgsdirektør i VMS Group.

- Vi har brug for stærke partnere med et solidt omdømme på alle vores markeder. Derfor har vi valgt VMS Group som vores autoriserede salgs- og servicepartner for den maritime industri i Norden, siger Rob van Solingen, product manager i BHGE – Marine.

VMS Group har allerede fået den første ordre til en norsk kunde om levering af seks sæt af to skræddersyede gearkasser til levering i 2019 og 2020.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109