23948sdkhjf

EUC Syd og Siemens indgår CNC-samarbejde

De mange brugere af værktøjsmaskiner med Sinumerik CNC-styringer fra Siemens får nu en meget bedre mulighed for uddannelse og efteruddannelse.
Efter mere end 10 års samarbejde har EUC Syd og Siemens netop underskrevet en aftale om formelt partnerskab. EUC Syd kan fremover smykke sig med betegnelsen ”Certified Siemens CNC Training Partner”.

Og hvad betyder det så for kunderne? Det betyder først og fremmest, at undervisningen er målrettet mod Sinumerik-styringerne, idet der undervises på SinuTrain-softwaren, der af Siemens er udviklet netop til undervisningsformål, og at Siemens ved Train-The-Trainer-kurser sikrer, at faglærerne er specielt uddannede på Sinumerik-styringer og i at anvende SinuTrain som et værktøj i undervisningen.

Samme muligheder som i virkeligheden
SinuTrain-softwaren indeholder samme softwaremæssige muligheder som på de rigtige Sinumerik-styringer, og yderligere er der tillægsprogrammer til undervisningsformål og til maskinsimulering.

Med en sådan komplet pakke kan kursisterne øve sig på alt, hvad en moderne CNC-styring kan yde ”helt ude i de yderste hjørner”. På den måde kvalificeres kursisterne til at lave en endnu højere performance-udnyttelse af de mange avancerede værktøjsmaskiner, der står hjemme i virksomhederne.

De produktionsprogrammer, der udvikles på undervisningssoftwaren, kan direkte downloades til de rigtige maskiner og derved full-scale-testes eller anvendes i produktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203