23948sdkhjf

SpaceClaim version 2011

Værktøjsmaskiner 2011: SpaceClaim’s samarbejde med TRUMPF bærer frugt, som alle i tyndpladebranchen kan høste.
SpaceClaim version 2011 er netop frigivet og der har været stor fokus på at optimere tyndplademodulet til industrielt brug. Udviklingen har været i tæt samarbejde med TRUMPF, der vil basere deres næste generation af software på SpaceClaim. Samtidig har den danske forhandler af SpaceClaim, CADSYS Scandinavia ApS indgået et samarbejde med den franske virksomhed CATALCAD, der har lavet et plug-in til SpaceClaim til udfoldning af dobbelt krumme flader.

- Resultatet af SpaceClaims samarbejde med TRUMPF har givet os et af de stærkeste tyndplade designværktøjer på markedet. Vi kan ikke bare designe tyndplade produkter hurtigere og mere produktionsteknisk korrekt, vi kan også tage andres filformater direkte ind og modificere dem således, at de passer til vores kunders produktionsudstyr. Det er en stor gevinst for vores kunder, der i mange tilfælde stadig må nøjes med at modtage 2D filer. Vi har endvidere fået et godt samarbejde med CATALCAD i Frankring, der gør, at vi nu direkte kan udfolde meget komplekse flader, siger direktør Ricco Busk fra den danske forhandler, CADSYS Scandinavia ApS.

SpaceClaim 2011 er også forbedret på surface modelleringssiden, og der har været stort fokus på ikke blot at tilføje nye knapper, men at bibeholde intuitiviteten i produktet således, at det stadig er nemt og hurtigt at arbejde i 3D uden at være ekspertbruger. SpaceClaim 2011 er også opdateret i forhold til at importere/ reparere og editere i filer fra andre CAD formater. Import af scannede data er også forbedret således, at man nu direkte kan genbruge dele af scannede geometrier til nemt at bygge en solid geometri.

SpaceClaim bibeholder deres fokus på at udvide adgangen til at anvende 3D i sine arbejdsgange omkring den detaljerede designfase og har fokusområder på konceptmodellering, fremstillingsprocessor som CAM programmering og fremstilling af fixturer og opspændinger samt tyndpladebranchen.

CADSYS Scandinavia ApS vil vise produktet frem på Værktøjsmaskiner 2011 i Odense, hvor de deler stand med Pedersen Maskiner A/S, her vil de også vise nyheder i SolidCAM og InventorCAM.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078