23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Aluwind
Henrik Jacobsen er pr. 1. marts tiltrådt som administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som direktør i Væksthus Syddanmark.

Aluwind fremstiller aluminiums-komponenter til vindmølleindustrien.

AP Møller–Mærsk
Senior general manager, Jakob Diemer, 38 år, er udnævnt til director i Maersk Drilling, hvor han har været ansat siden 2000. I april 2010 overtog han ansvaret som projektdirektør for alle større rigprojekter i Maersk Drillings eksisterende flåde.

Senior general manager Erik Roesen Larsen er udnævnt til director i A.P. Møller-Mærsk. Han er chef for HR Training i Maersk Drilling Maersk FPSOs/LNG og Maersk Supply Service.

Fayard A/S
Tommy Vestergaard Christiansen, advokat (H) i Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen I/S er udtrådt af bestyrelsen. Henrik Thal Jantzen, advokat (H), partner i Kromann Reumert er indtrådt som formand for bestyrelsen.

Sapa Profiler A/S
Tord Arne Rengstedt, Sverige, Per Lyngaa og Carl von Schantz, Sverige er alle udtrådt af bestyrelsen. Andreas Gunnar Albin Gren, Sverige er indtrådt som formand for bestyrelsen. Lars-Åke Peter Gustavsson, Sverige og Ulrika Maria Molander, Sverige er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Sapa Profiler udvikler, producerer, bearbejder og overfladebehandler aluminiumprofiler til blandt andet byggekomponent-, elektronik-, maskin-, transport- og indretningsbranchen.

Vækstfonden
Direktør Christian Motzfeldt fortsætter som direktør for en ny femårig periode med virkning fra den 15. marts 2011.

Vækstfonden er en statslig investeringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093