23948sdkhjf

Kirkholm Maskiningeniører rokerer om i ledelsen

Samtidig med udnævnelsen af en ny direktør indtræder to nye partnere i ejerkredsen

Fra 1. juli 2018 bliver Peter Høi Koch administrerende direktør i Kirkholm Maskiningeniører.

Han har siden 2016 delt direktørrollen med Nicolai Tolstrup, men overtager nu hele ansvaret. Formålet med ændringen er at styrke Kirkholm Maskiningeniører som virksomhed. 

- For vores kunder er det vigtigt, at de hurtigt kan tilpasse sig markedet. Derfor skal vi også hele tiden udvikle os og gentænke vores forretning, så vi kan supportere vores kunder bedst muligt, forklarer Nicolai Tolstrup, der nu giver direktørposten videre.

Peter Høi Koch har 20 års erfaring med teknisk ledelse fra større virksomheder i industrien, og det er netop den slags erfaring og kompetencer, Kirkholm Maskiningeniører har behov for lige nu.

- En velstruktureret og stærk organisation er det, der i sidste ende sikrer kvaliteten af det arbejde, vi leverer til vores kunder. Jeg er stolt over, at Kirkholm er nået dertil, hvor vi er i dag, og med ændringerne i ledelsen kommer vi i fremtiden til at blive en endnu stærkere samarbejdspartner, siger Nicolai Tolstrup.

Skærpet fokus på specialkompetencer
Han selv får fremover mulighed for at fokusere på forretningsudvikling og sin rolle som salgschef.

- At jeg nu kan bruge mere tid og energi på at møde spændende kunder, høre om deres virksomhed og sammensætte løsninger sammen med Kirkholms dygtige ingeniører er en fornøjelse, forklarer han.

Den nye ledelsesstruktur kommer ikke til at betyde ændringer i Kirkholm Maskiningeniørers fokus. Det skal fortsat være specialistviden inden for maskinteknik, der er i centrum.

- Vi vil blive ved med at følge vores mission og tilføre merværdi til vores kunders forretning med vores høje faglighed inden for vores felt. Det seneste halvandet år er jeg blevet lært godt op af Nicolai, og Kirkholm Maskiningeniører er en virksomhed med stort potentiale. Jeg glæder mig til fremtiden, hvor vi kommer til at dyrke vores specialkompetencer i endnu højere grad, siger Peter Høi Koch.

Nye partnere
Omstruktureringen i ledelsen sker i forbindelse med, at der er nye ejerforhold i Kirkholm Maskiningeniører. Nicolai Tolstrup, der siden 2014 har været ene majoritetsaktionær, har inviteret Peter Høi Koch og Lennart Keglberg, afdelingsleder i Kirkholm Maskiningeniørers Hørsholm-afdeling, til at være partnere i virksomheden.

- Det er med til at understrege ønsket om et tæt samarbejde, hvor vi i fællesskab skal udvikle Kirkholm. Det er to erfarne og kompetente herrer, der bliver en del af aktieselskabet - og vi er enige om kursen, lyder det fra Nicolai Tolstrup.

I alt er der nu seks partnere i aktieselskabet, hvoraf de fire har deres daglige gang i Kirkholm Maskiningeniører. Foruden Nicolai Tolstrup, Lennart Keglberg og Peter Høi Koch er Søren Høegh Jensen både partner og Kirkholm-ingeniør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082