23948sdkhjf

Global Boiler Aalborg udvider

Siden den spæde start i vinteren 2011 med kun de tre ejerledere som ansatte er Global Boiler Aalborg vokset markant.

I dag er der udover hovedkontoret i Svenstrup syd for Aalborg afdelinger i både Dubai og Singapore, og medarbejderstaben tæller nu tæt på 50 fastansatte samt en større gruppe medarbejdere ansat til forskellige projekter verden rundt.

Og netop ved hovedkontoret i Svenstrup er Global Boiler Aalborg i gang med en større udvidelse. Afdelingen rummer de primære funktioner med salg, projektafdeling, teknisk afdeling og værksted.

Her er der netop afholdt rejsegilde på en ny lagerhal til primært kedelrør, udstyret med portalkran med dobbelthejs for sikker håndtering af rørlængder over 12 meter. Den bliver udstyret med fuldautomatisk proceslinje fra afkortning af rør på lager til afsendelse eller yderligere opsamling i værkstedet.

- Den nye hal samt maskiner er en del af virksomhedens strategi for at fastholde den hidtil positive udvikling, udtaler projektchef Casper H Thygesen.

Global Boiler Aalborg henvender sig primært til rederier og managementfirmaer som driver større skibe i international fart – alle med kedler ombord enten til opvarmning af lasttanke eller beboelse samt de større LNG-gasskibe, som har kedelanlæg til fremdrift af skibene med turbineanlæg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078