23948sdkhjf

DanSteel investerer halv milliard i produktionen

Stålvirksomheden investerer i en ny valsestol, der gør det muligt for virksomheden at producere bredere plader.
Kontrakten er skrevet under, og efter planen skal den nye valsestol være implementeret i august/ september 2012. Den nye valsestol betyder en udvidelse af produktionen, hvormed produktsortimentet bliver bredere og kapaciteten på sigt større.

Valsestolen er af typen 4200, hvilket betyder, at det fremover vil blive muligt at producere plader op til 4 m i bredden. DanSteels nye valsestol bliver samtidig den mest moderne valsestol i Europa.

Fastholder danske arbejdspladser
- Den millionstore investering betyder en opretholdelse af danske arbejdspladser, sikring af en unik viden på dansk jord og dermed en gevinst for dansk erhverv, skriver DanSteel i en pressemeddelelse.

Da implementeringen er planlagt til at foregå under sommerferiestoppet 2012, kommer det ikke til at påvirke produktionen og leverancer til virksomhedens kunder. Investeringen er på mere end 600 mio. kr., og SMS Siemag AG er valgt som leverandør.

DanSteels plader bruges blandt andet til vindmøller på såvel land som på hav, skibe, kedler, entreprenørmaskiner samt broer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087