23948sdkhjf

Nyt kedelfirma ser dagens lys

Global Boiler Repair A/S er et nystiftet selskab som netop har påbegyndt sin forretning fra Arden i Mariagerfjord kommune.
De tre ejere bag firmaet har en meget lang erfaring og tradition for service og reparation af kedler til den maritime industri. Uffe N Johansen, Lars Hove Kristensen og Michael Søndergaard har langt over 20 års individuel erfaring med kedler - lige fra konstruktion, over salg, til reparation. Ekspertisen er opbygget gennem deres tidligere virke hos nogle af verdens førende på området; Aalborg Industries, Wärtsilä og ikke mindst International Combustion Engineering.

- Virksomhedens værdier er meget traditionelle og stærkt efterspurgte hos kunderne - men i dag ret sjældne i et internationalt og meget hektisk forretningsmiljø, som er fremherskende - nemlig at servicere og holde kunders behov i fokus i alle faser, siger administrerende direktør Uffe N. Johansen.

Fokus på reparationer
- Fokus kommer helt klart til at ligge på reparation af kedler - det være sig på skibe, offshore-enheder samt industri - dog med en formodet overvægt af skibsinstallationer, siger salgsdirektør Lars Hove Kristensen.

Global Boiler Repair tilbyder sine tjenester til alle typer af kedelreparationer - fra den enkelte udskiftning af et rør til den komplette "one stop" levering af en komplet reparation/opgradering, inklusive ildfast murerarbejde, isolering og afsluttet med avancerede tests før ibrugtagningen.

Det nye fælles kontor ligger tæt på den jyske motorvej, og den nærmeste nabo er et maskin- og smedeværksted - så "inhouse"-produktion/montage kan udføres af alle former for kedel-beslægtet udstyr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078