23948sdkhjf

Nyudviklet skuffe giver ordre

Ib Andresen Industri har været med til at udvikle ny skuffe til lager- og plukautomatproducenten EffiMat Storage Technology’s ClassicMat-koncept.

- Gennem et tæt samarbejde med EffiMat har vi været med til at udvikle en ny skuffe til deres ClassicMat-koncept. Vores R&D-afdeling har bidraget med stor knowhow omkring valg af stålkvaliteter og arbejdet med at optimere skuffedesignet. Resultatet gør, at vi nu har indgået et samarbejde om at levere skufferne, fortæller en tilfreds Søren Eriksen, sales manager hos Ib Andresen Industri.

En mere enkel skuffe
Målet med at redesigne skuffen har været at gøre den mere enkel, og det er i den grad lykkedes.

- Vi har forenklet og optimeret designet med fokus på design for manufacturing, fortæller Arne Kryger, R&D manager hos Ib Andresen Industri, og uddyber hvorfor det også er en forretningsmæssig god idé:

- Forenklingen betyder, at vi både har fjernet en svejseproces og minimeret logistikken. Begge dele forkorter gennemløbstiden væsentligt.

Disse optimeringer har bevirket, at Ib Andresen Industri nu leverer skufferne til ClassicMat’en. Tidligere blev disse produceret i Asien.

- Vores innovative tilgang er vores berettigelse i et marked, hvor konkurrencen er hård. Det er dette samarbejde et bevis på, tilføjer Søren Eriksen. 

Fremtidens produktion
Ib Andresen Industri sætter i disse år turbo på automatisering og digitalisering. 

- Vi ønsker at udvikle os sammen med vores kunder, og det gør vi blandt andet ved at investere i vores produktionssetup. Vi har for eksempel en ny fuldautomatisk fiberlaser og kantpressere med robothåndtering, som passer perfekt til produktionen af skufferne, fortæller Søren Eriksen.

Han medgiver, at samarbejdet med virksomheder i den fynske robotklynge stiller højere krav til udviklingen hos Ib Andresen Industri

- Men det er kun positivt, slutter Søren Eriksen.

Det er i tråd med det, Ib Andresen Industri bekendtgjorde, da de offentliggjorde deres seneste årsregnskab. Her oplyste de, at de over de næste par år vil investere et trecifret millionbeløb i øget kapacitet, automatisering og digitalisering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125