23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bosch Rexroth A/S
Jürgen Rolf Brunke, Tyskland, Harald Otto Kestler, Tyskland, og Heibert Michael Ott, Tyskland, er alle udtrådt af bestyrelsen. Lucas Augustinus Wintjes, Tyskland, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Theodor Wilhelm Ramhorst, Tyskland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Bosch Rexroth leverer modulopbyggede produkter inden for hydraulik og automation.

Damcos A/S
Jon David Stokes, USA, er tiltrådt som formand for bestyrelsen, mens Michael Howard Train, USA, har forladt bestyrelsen.

Damcos leverer ventil- og tankkontrolsystemer til last- og servicetanke.

Hydra Tech A/S
Esben Bay Jørgensen er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Kim Buchwald, administrerende direktør i Kim Buchwald A/S, er udtrådt af bestyrelsen.

Hydra Tech producerer brugerdefinerede hydrauliske cylindre.

KK-Group A/S
Erik Preben Holm, administrerende direktør i Dyrup A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Kaj Taidal, direktør, er udtrådt af bestyrelsen.

KK-Group består af virksomhederne kk-electronic a/s og Elogic a/s, og beskæftiger sig med styresystemer til vindmøller, alternativ energi og processer i industrien.

Struers A/S
Nigel William Crocker, USA, er udtrådt af bestyrelsen. John Reid Humphrey, USA, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Struers A/S er leverandør af apparater og forbrugsmaterialer til præparation af metaller og andre faste materialer i forbindelse med kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse.

Wärtsilä
Wärtsiläs bestyrelse har udnævnt Björn Rosengren til ny VD og koncernchef. Han tiltræder posten efter Ole Johansson, som går på pension.

Wärtsilä er en finsk koncerm, der beskæftiger sig med udvikling af to-takts dieselmotorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078