23948sdkhjf

Det sker: Seminar om 3D-print

3D-print har potentiale til at blive et effektivt redskab i produktionen hos danske industrivirksomheder inden for en ganske kort årrække. Men manglende viden og erfaring afholder mange fra at tage det ind i produktionen.

Det danske videnscenter for 3D-print, Nexttech i Kolding, afholder tirsdag den 15. maj et af flere seminarer om det højaktuelle emne. På plakaten er indlæg fra tre markante aktører, med hver deres indfaldsvinkel til 3D-print i udvikling og produktion.

De tre aktører, der deler ud af deres viden og erfaringer, er Peter Kjeldsteen fra det Grundfos-ejede metalfirma Sintex, Saeed D. Farahani fra Danfoss Cooling og Anders Michelsen fra ingeniørfirmaet Kapacitet.  

Karsten Friis Hansen, der er direktør hos Nexttech, fortæller:

- Både Peter Kjeldsteen fra Sintex og Saeed D. Farahani fra Danfoss Cooling vil beskrive, hvordan deres respektive virksomheder har introduceret og implementeret 3D-print i produktionen. De vil også sætte det lange lys på med et kig ind i fremtiden. Derudover vil Anders Michelsen fra Kapacitet fortælle med udgangspunkt i konkrete projekter og give sit bud på, hvordan man bygger bro mellem teori og praksis.

- På seminaret kan man blandt andet høre om, hvordan 3D-print kan give en række fordele i forhold til udviklingstid, produktionstid og omkostningsminimering. Samtidig vil der være eksempler på, hvordan teknologien gør virksomhederne i stand til at fremstille nye, komplekse og kundetilpassede elementer. Det glæder jeg mig til at se og høre. siger Karsten Friis Hansen, der ser 3D-print og dermed også videnscentret Nexttech spille en vigtig rolle for danske produktionsvirksomheder fremover.

Seminaret løber af stablen tirsdag den 15. maj klokken 12-16 hos Nexttech i Kolding. Prisen er 685 kr. for ikke-medlemmer, mens medlemsvirksomhederne har gratis entré.

Man kan tilmelde sig på nexttech.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078