23948sdkhjf

Kyocera Unimerco klar til Control-messen

Kyocera Unimerco er klar til Control-messe med nyheder indenfor måleudstyr og med Nikon som ny leverandør.

På den internationale messe, Control 2018, 24.-27. april i Stuttgart, viser Kyocera Unimerco de nyeste muligheder for at automatisere og effektivisere måleprocesser, samt opsamle måledata ved hjælp af nye hardware- og softwareløsninger. Herudover ser virksomheden frem til at løfte sløret for en ny måleteknisk leverandør.

- På årets Control-messe har vi oven i købet den store glæde at kunne præsentere en ny leverandør hos Kyocera Unimerco. Nemlig Nikon, hvor vi nu kan tilbyde hele Nikons linje af optiske målemaskiner, målemikroskoper og profilprojektorer, fortæller salgschef Jan Møgelmose, der er leder af Kyocera Unimercos division for måleteknik.

Han ser frem til at have fået Nikons udstyr på hylden.

- Produkterne styrker klart området for optisk måling i vores produktsortiment, og udfylder langt hen ad vejen et hul, der nu gør os i stand til at tilbyde et komplet program til geometrisk måling, siger Jan Møgelmose, som ser frem til Control-messen, der fokuserer på Industri 4.0.

- Den teknologiske udvikling kræver løbende effektivisering og integration af måleprocesserne og gerne direkte i produktionen. Hvis virksomheder skal følge med i konkurrencen, er det vigtigt at integrere alle processer. Industri 4.0 er meget diskuteret for tiden, og her er det væsentligt at tænke integration af alle elementer, inklusiv måleprocesserne, siger Jan Møgelmose.

Han vurderer, at Control 2018 er en virkelig god mulighed for at stifte bekendtskab med Industri 4.0 fra en lang række af de større producenter af måleudstyr.

Kyocera Unimerco udstiller i samarbejde med leverandører som Nikon, Mahr, Wenzel, Tesa, IBR, Schwenk, Renishaw og Mecmesin.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.423