23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny sales director hos Kyocera Unimerco

Værktøjsproducenten, som har europæisk hovedsæde i Sunds ved Herning, har fået ny sales director for Metal-divisionen.

- Vi er rigtigt glade for, at vi kan byde Henrik Bonde Jespersen velkommen som ny overordnet salgsansvarlig for metal-divisionen i Danmark, fortæller CEO, Henrik Schurmann.

Henrik Bonde Jespersen har haft operationelt salg og salgsledelse som professionelt omdrejningspunkt gennem mange år, og han har et indgående indblik i industrien og automatisering heraf fra sit tidligere virke hos SMC Danmark. Han startede oprindeligt sin karriere som maskinarbejder og har siden suppleret med relevante uddannelser indenfor salg og ledelse.

- Med ansættelsen af Henrik Bonde Jespersen i vores Metal-division vil vi fortsætte udviklingen af gode proces- og værktøjsløsninger til metalindustrien – i tæt samarbejde med vores kunder – ligesom vi ønsker at sikre fortsat profitabel vækst og styrkelse af vores markedsposition, fortsætter Henrik Schurmann.

Henrik Bonde Jespersens start hos Kyocera Unimerco medfører samtidig en afløsning af den tidligere salgschef, Simon Sondrup. Simon Sondrup har fået nye udfordringer internt i virksomheden og er således udnævnt til group head of portfolio med det globale ansvar for koncernens produktportefølje til metalindustrien samt ansvar for marketing og udvalgte kommercielle aktiviteter.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109