23948sdkhjf

Frecon etablerer sig på Fyn

Virksomheden på er nu på jagt efter nye medarbejdere.

Ingeniørhuset Frecon fortsætter den planlagte etablering af lokale kontorer og har netop åbnet en afdeling på Fyn.

Virksomheden har valgt at etablere sig i Erhvervspark TEP i Tommerup.

Her skal Frecons erfarne ingeniør Sonny Dam i første omgang være fast mand på kontoret, men virksomheden er på udkig efter flere kompetente hænder både til kontoret i Tommerup men også i Esbjerg. 

- Vi ser primært efter maskiningeniører med erfaring inden for olie- og gas, vind- eller fødevaresektoren, siger salgsdirektør Claus Mølgaard Jensen. 

Lokal forankring
At man netop har valgt erhvervsparken i Tommerup skyldes at man med den placering er tæt på både nuværende og potentielle kunder., 

- Vi har et rigtig godt samarbejde med flere kunder i det fynske og heriblandt Cabinplant, som sælger produktionsudstyr til fødevareindustrien, fortæller salgsdirektør Claus Mølgaard Jensen fra Frecon og tilføjer:

- Vi ved af erfaring, at den lokale forankring har stor værdi for samarbejdet. Sonny har arbejdet tæt sammen med Cabinplant gennem de sidste par år, og det gør samarbejdet mere fleksibelt, at han nu kommer tættere på i dagligdagen. Samtidig vil hans solide erfaringer med udvikling af løsninger til kunder i primært vind- og fødevareindustrien være et vigtigt element i arbejdet på udvikling af nye kunderelationer i der fynske.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097