23948sdkhjf

Carsø og Beritech fusionerer

De to Pandrup-virksomheder er fusioneret – med Carsø som det fortsættende navn. Fusionen skal danne baggrund for såvel forbedring af konkurrenceevnen som yderligere vækst.
De to Pandrup-virksomheder Carsø og Beritech har valgt at fusionere for aktivt at finde det fodfæste, der skal sikre en fortsat udvikling af både produkter og markeder.

- Vi har valgt at forene de to virksomheders kræfter, så vi nu står betydeligt stærkere. Ikke blot er vi i kraft af fusionen blevet tilført en betydelig teknisk kompetence – vi har også øget vores produktionsmæssige kapacitet væsentligt, så det nu er muligt at gennemføre endnu større projekter, fortæller Carsøs administrerende direktør, Mikkel Jacobsen.

Langt mere konkurrencedygtige
Også Beritechs ejer, Bent Larsen, der i forbindelse med fusionen indtræder i Carsøs aktionærkreds og fortsat vil varetage salg af Beritechs produkter, ser med fortrøstning på mulighederne:

- Vi er nu langt bedre rustet til at udvikle positionen inden for blandt andet tankproduktion, der har været Beritechs absolutte styrke. Takket være muligheden for effektivisering af produktionen kan vi blive langt mere konkurrencedygtige. Vi har alle muligheder for at udvikle en robust virksomhed, der har de bedste forudsætninger for at matche selv markedets allerstørste kunders behov.

Carsø har stor ekspertise inden for produktionsløsninger til levnedsmiddelindustrien både som leverandør af slagteriudstyr til detailhandelen og ikke mindst på områderne lifte og tømmeudstyr samt bakkedispensere. Virksomheden blev etableret i 1993, men kan føre sin historie tilbage til midten af 1970’erne, idet man for 15 år siden købte den noget ældre virksomhed Åby Staal.

Beritechs styrke og produkter ligger inden for fremstilling af rustfri ståltanke til alle arbejdsprocesser i nærings- og nydelsesmiddelindustrien, herunder silotanke fra 25.000 til 400.000 liter samt procestanke og tryktanke. Kunderne er hovedsageligt mejerier, slagterier, bryggerier og brødindustrien. Beritech har gennem de seneste 15 år leveret projekter til Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Efter fusionen har Carsø A/S en omsætning tæt på 100 mio. kr. og omkring 75 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094