23948sdkhjf

Nyt om navne: Beritech henter CTO med 37 års erfaring

Beritech udvider sit ledelsesteam med Peter Møllers udnævnelse til chief technology officer.

Han kommer med en bred erfaring inden for ledelse, teknik og kunderelationer. Han har været 37 år i Marel, hvor han senest har arbejdet som sales operation manager.

Beritech Manufacturing har haft stor succes med at indgå partnerskaber med andre producenter – og i særdeleshed producenter til fødevareindustrien. Altså en kundegruppe, som Peter Møller selv har været en del af i 37 år.

I sin stilling som CTO vil Peter Møller være ansvarlig for at lede teamet i Beritech Manufacturing, samt drive den videre udvikling af konstruktionsarbejdet og brugen af nye teknologier.

- Jeg er spændt på at se Peter slutte sig til os, og stolt over at vi kan tiltrække en profil af hans kaliber. Hans brede og dybe tekniske viden, kombineret med omfattende ledelseserfaring, gør ham perfekt egnet til denne rolle, fortæller Bent Larsen, Beritechs CEO.

Da Peter Møller blev spurgt om at træde ind i rollen som CTO, udtalte han:

- Beritech er klar til at omdefinere begrebet "produktionspartnerskab". De har allerede vist, at de rammer kundernes behov. Da jeg blev bedt om at slutte mig til Beritech, blev jeg straks tiltrukket af det store markedspotentiale og muligheden for at skalere og udvikle et allerede stærkt team. Det vigtigste er dog, at jeg bliver en del af en virksomhed med en fantastisk kultur.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081