23948sdkhjf

Zebicon adopterer en 5. klasse

Eleverne fik lov at 3D-skanne deres egne hoveder.

I forsøget på at få flere unge til at vælge en teknisk uddannelse har virksomheden Zebicon adopteret 5.a på BillundSkolen.

Det skriver JydskeVestkysten.

Adoptionen indebærer, at klassen skal på flere besøg hos virksomheden, hvor de skal introduceres til de ting, Zebicon arbejder med.

- Der er for få unge, som vælger en teknisk uddannelse. Når eleverne går i 5. klasse, er der ikke nogen, der har besluttet sig for, hvad de vil, og derfor er det muligt at præge dem. Derfor har der været et ønske om, at nogle tekniske virksomheder ville adoptere dem og på den måde prøve at præge dem, fortæller Katja Ramsing, som er projektleder hos Zebicon.

På det første besøg hos Zebicon skulle eleverne konstruere en æske, som efterfølgende blev 3D-skannet. Formålet var at skabe viden om og interesse for 3D-skanning.

Ordningen er taget godt i mod hos de unge elever, der fik en ekstra god slutning på dagen, da de fik lov til at 3D-skanne deres egne hoveder.

Om Zebicon

Zebicon ligger på Hedegårdsvej i Billund.

Virksomheden udfører 3D-scanninger og opmålinger som serviceydelser og forhandler optiske målesystemer

Zebicon blev grundlagt i 2003 af Kasper Fedde Krogh og Jeppe Hebsgaard Laursen, som i dag stadig står i spidsen for virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158