23948sdkhjf

AP&T-presse skal sikre schweizisk kvalitet

For Noser-Inox betyder kvalitet alt. Nu har den schweiziske producent af rustfrie produkter til restauranter, husholdninger og industri investeret i en ny hydraulikpresse fra AP&T.
Noser-Inox er en af Schweiz' mest velrenommerede producenter af dybtrukne rustfrie produkter. Her fremstilles blandt andet kasseroller og gryder til både professionelle og private, men også avancerede emner til bilindustrien, flyproducenter, lægemiddelvirksomheder og mange andre brancher. Kunderne findes over hele verden, hovedsageligt i Europa og USA, men også i Kina.

Da virksomheden besluttede sig for at investere i en ny presse, faldt valget - efter en grundig udvælgelsesproces - på AP&T.

– Senest vi gjorde forretninger med AP&T var i starten af 1980'erne. Den presse, vi købte dengang, fungerer og kører uden problemer, men teknikken har selvfølgelig udviklet sig efterfølgende. Den ODEN-presse, vi nu investerer i, giver os helt nye muligheder, siger Fridolin Noser.

Avanceret formning med høj effektivitet
ODEN-WP er en fleksibel hydraulikpresse med en pressekraft på 315 tons. Med den nye presses øgede slaglængde på 1.600 mm kan man fremstille kasseroller og andre genstande med en dybde på op til 500 mm. Det moderne styresystem øger også mulighederne for at producere mere komplicerede dele.

Kraft og hastighed kan varieres uden afbrydelser, hvilket betyder, at flere momenter kan udføres i samme bevægelse. Desuden forbedres repetitionsakkuratesse og præcision. Den nye presse er konstrueret til hurtig omstilling til forskellige opgaver med korte tider for værktøjsskift.

– Fleksibiliteten er vigtig, da en stor del af vores produkt består af korte serier. Desuden kan vi nu udføre meget avancerede formningsopgaver på en mere effektiv måde end tidligere. Det er også dejligt at gøre forretninger med AP&T igen, siger Fridolin Noser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11