23948sdkhjf

Lockheed Martin vil have danske lærlinge

Lockheed Martin lancerer F-35-lærlingeuddannelse i samarbejde med Dansk Metal, Dansk Industri og Multicut.

Lockheed Martin og repræsentanter fra Dansk Metal, Dansk Industri og Multicut var samlet i Fort Worth for at underskrive en hensigtserklæring som et led i et samarbejde om at lancere et F-35 Lightning II-uddannelsesprogram for lærlinge i Fort Worth denne sommer. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen var sammen med vicedirektør i Lockheed Martin Aeronautics, Orlando Carvalho, til stede, da lærlingeprogrammet blev underskrevet.

- Vi begyndte først at diskutere lærlingeuddannelsen for to år siden, og i dag kan jeg sige, at lærlingeprogrammet er en realitet, siger Orlando Carvalho.

- Dette lærlingeuddannelsesprogram viser F-35's indflydelse på tværs af vores branche og understreger Lockheed Martins unikke partnerskab med Danmark og dansk industri. Vi ser frem til at lancere programmet, da det giver nye og innovative muligheder for de danske lærlinge til at forberede sig på den næste generation af produktionsteknologi, tilføjede Carvalho.

Det to måneder lange lærlingeprogram giver Lockheed Martin mulighed for at have tre lærlinge fra Dansk Metal. De tre lærlinge, der starter i maj, vil få en bedre forståelse af femte-generations produktionsteknologier, da de skal følge maskinarbejdere, der arbejder på F-35-produktionen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094