23948sdkhjf

Jydsk Emblem Fabrik henter produktionen hjem

En efterspørgsel på hurtigere levering og hasteordrer på medaljer, emblemer og sportspræmier har fået Jydsk Emblem Fabrik til at investere i nye maskiner og hente en større del af produktionen hjem til hovedkvarteret i Malling.

Det skriver Finans.dk

Det er blandt indgravering af navneskiltet, som selskabet har hentet hjem til Danmark. Tidligere sendte man de i Danmark producerede navneskilte til fabrikkerne i Østen eller Østeuropa for at blive graverede. For så at hente dem hjem til Danmark igen.

Med en millioninvestering i nye maskiner til digitaltryk og print samt laser- og fibergraveringsmaskiner kan virksomheden nu lave det hele i én proces og internt på fabrikken i Malling.

Selvom lønningerne til medarbejderne på fabrikken i Malling er noget højere end dem på en fabrik i Vietnam, så kan det alligevel godt betale sig at insource en del af produktionen.

- Vi kan levere fra dag til dag og time til time, så det gør, at vores konkurrencefordel bliver styrket markant på den front. Og det kan opveje, at lønningerne selvfølgelig er højere her. Fragtomkostningerne og opstartsomkostningerne er også noget, der er blevet dyrere og dyrere med tiden, siger Stig Hellstern, der er adm. direktør i Jydsk Emblem Fabrik.

Selvom en del af produktionen nu er hentet hjem til Malling, så foregår en del produktionen stadig i Fjernøsten - blandt andet produktionen af halvfabrikata.

Mellem 30 og 40 procenten af omsætningen produceres i Kina, Thailand eller Vietnam, mens Østeuropa står for en lille del af produktionen. Stig Hellstern overvejer nu at flytte en del af produktionen fra Kina til Europa.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078