23948sdkhjf

Expanite i schweizisk stålsamarbejde

Schweiziske Cendres+Métaux og Expanite indleder samarbejde for at levere hærdet rustfri stål og titanium-komponenter til den schweiziske urindustri.

Cendres+Métaux er leverandør af komponenter til den schweiziske urindustri og har i mere end 100 år leveret ædelmetal og komponenter til denne industri.

Expanites teknologi til overfladehærdning af rustfri stål og titanium øger slidstyrken væsentligt for mange produkter på tværs af flere brancher, herunder urkasser og komponenter til urværker. Igennem de seneste år har begge virksomheder opbygget en portefølje af kunder indenfor urindustrien, og med dette nye strategiske samarbejde er både Cendres+Métaux og Expanite overbeviste om, at overflade-hærdning kan gøres til en industristandard. Det skriver de to virksomheder i en pressemeddelelse.

- For Expanite er indgåelse af dette samarbejde et meget stort kvalitetsstempel, og det sætter en tyk streg under, at Expanites produkter og teknologier har relevans for nogle af de mest krævende og prestigefyldt urbrands i verden. Sammen med bilindustrien er urindustrien nok en af de mest højteknologiske brancher – specielt på materialesiden – og at Expanite bliver yderligere eksponeret bredt indenfor industrien er af uvurderlig værdi, udtaler Thomas Abel Sandholdt, administrerende direktør for Expanite.

Expanite tilbyder løsninger til overfladehærdning af rustfri stål og titaniumemner såsom ventiler, mixere, pumper, bolte og skiver til fødevareindustrien, pumpe- og styringskomponenter til bilindustrien samt en lang række andre industrier. Med Expanites processer er det muligt at øge materialets overfladehårdhed med op til en faktor 10 og samtidig fastholde eller forbedre korrosionsbestandigheden. Processerne kan anvendes på både austenitisk, ferritisk, martensitisk samt duplex rustfri stål og titanium.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11