23948sdkhjf

Nyt om navne: Expanite opruster

Expanite, der er specialiseret indenfor varmebehandling og overfladehærdning af rustfri stål og titan, løfter den tekniske organisation med ansættelsen af Peter Gundel, mangeårig chefmetallurg hos Bodycote.

Han er ansat med virkning fra 1. oktober som metallurgist and process specialist.

Peter Gundel er oprindelig civilingeniør og ph.d. fra ATV (Akademiet for de Tekniske Videnskaber) og har i mere end 35 år arbejdet med materialer og varmebehandling i Danmark, Norden og Tyskland.

Hos Bodycote arbejdede han som chefmetallurgist med teknisk rådgivning og salg, og har desuden været jævnlig foredragsholder og censor ved DTU indenfor materialevidenskab.

Ved Expanite vil Peter Gundel, på baggrund af sin ekstraordinære viden og erfaring om varmebehandling og materialer, understøtte kunder, produktudvikling og produktionen.

Glæder sig til opgaven

Om sin nye stilling hos Expanite siger Peter Gundel:

- Jeg er meget glad for at have fået muligheden for at blive en del af Expanite. Det er er en innovativ og rigtig spændende virksomhed, hvor mulighederne er mange, ambitionerne er høje, og teknologien, som tilbydes, er yderst konkurrencedygtig. Jeg glæder mig til at sætte mine kompetencer og viden i spil for teamet og fortsætte videreudviklingen af Expanite.

Thomas Abel Sandholdt, CEO hos Expanite, supplerer:

- Med ansættelsen af Peter Gundel har Expanite gjort intet mindre end et scoop. Hans erfaring indenfor varmebehandling, materialer og det nordiske marked er unik, og det vil i høj grad gavne vores kunder og virksomhedens evne til fortsat at udvide og udvikle. Vi ser meget frem til samarbejdet med Peter.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094