23948sdkhjf

Sådan vil Mekoprint investere rekordbeløb

Kapaciteten er ikke til at køre mere igennem hos den nordjyske elektronikkoncern. Og det er bare ét af områderne, der skal bruges penge. Over 80 procent af investeringene kommer i Danmark.

Mekoprint præsenterede tidligere på ugen et regnskab med flere rekorder. Samtidig lød det, at koncernen med base i Støvring er klar til at investere rekordmange penge: 50 mio. kr. alene i regnskabsåret 2017/2018.   

Administrerende direktør Anders Kold går overfor finans.dk mere i detaljer om, hvor og hvordan de mange millioner skal bruges. 

- 40 mio. kr. af de 50 mio. kr. skal ske i teknologi og maskiner - både i nye teknologier og i deciderede kapacitetsudvidelser. Dertil kommer omkring 10 mio. kr. i bygningsudvidelser, siger Anders Kold til finans.dk og uddyber, at maskiner hovedsageligt vil blive leaset, og man vil finansiere bygnings-delen med realkreditlån.

Kapacitetsudvidelen er ifølge direktøren nødvendig, da man ikke kan køre mere igennem for nuværende.

Han afslører også, at over 40 mio. kr. vil blive investeret i Danmark.

Mekoprint udvikler og producerer komponenter og totalløsninger omkring elektronikken. For eksempel betjeningsløsninger til trykte sensorer, kabinetter, finmekaniske komponenter og kabler.

Originalartikel: https://finans.dk/protected/erhverv/ECE10327450/nordjysk-elektronikleverandoer-investerer-for-at-naa-ambitioes-maalsaetning/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11