23948sdkhjf

PAM A/S udvider ejerkredsen

Med udgangspunkt i et stærkt 2017, og positive forventninger til 2018, har PAM A/S’ hidtidige ejer Steen Madsen besluttet at udvide både produktionsfaciliteterne og ejerkredsen i virksomheden, der udvikler og producerer komponenter og systemløsninger til transport af bulkvarer. Udvidelserne skal være med til at sikre yderligere vækst og forstærke selskabets markedsposition.

Det tidligere Poul Andersen Maskinfabrik blev tilbage i 2013 overtaget af Steen Madsen, der efterfølgende har moderniseret og udviklet virksomheden. Han udtaler i en pressemeddelelse.

- Vi står i dag med et meget stærkt udgangspunkt for vores videre muligheder for vækst, hvor vores moderne produktionsfaciliteter, produktprogram og loyale og fagligt kompetente medarbejdere skaber et stærkt fundament for fremtiden. Samtidig er vi også nået til et punkt, hvor virksomheden har fået en størrelse, hvor realisering af de aktuelle vækstplaner kræver yderligere kompetencer og øget specialisering. På den baggrund har jeg valgt at invitere nye ejere med i ejerkredsen, og samtidig se på rollefordelingen i forhold til virksomhedens øverste ledelse og daglige ledelse.

Med virkning fra 1. februar 2018 indtræder Thomas S. Rasmussen og Henrik Sørensen i ejerkredsen for PAM, hvor Thomas S. Rasmussen får rollen som bestyrelsesformand, og Henrik Sørensen tiltræder som administrerende direktør. Steen Madsen vil have fokus på den strategiske udvikling i virksomheden gennem sin næstformandspost i bestyrelsen sideløbende med, at han varetager det overordnede ansvar for salg og produktinnovation.

Thomas S. Rasmussen har en baggrund indenfor strategisk forretningsudvikling, ledelse og produktudvikling og har derudover erfaring med opstart og drift af selvstændig virksomhed. Henrik Sørensen har ligeledes en baggrund indenfor strategisk forretningsudvikling og ledelse og har specielt erfaring med udvikling af industriel produktion, supply chain, planlægning og digitalisering.

Læs mere om: PAM
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079