23948sdkhjf

Tidligere Bema-ejer køber maskinfabrik

Tidligere Bema-ejer, Steen Madsen, har købt Poul Andersens Maskinfabrik med ambitioner om at øge eksporten.
Steen Madsen har købt Poul Andersens Maskinfabrik (PAM) på Vejlevangen i Kerteminde. Forhandlingerne startede i foråret og er netop faldet på plads. Det skriver Kerteminde Ugeavis.

- Jeg har kendt til fabrikken og dens produkter i mange år og ved, at den har stor anseelse i branchen for et godt og anerkendt produkt, fortæller han om baggrunden for sit køb.

Og han er en erfaren mand i branchen. I 20 år var han ejer og direktør i Bema, der er specialiseret i fremstilling af transportsnegle og komponenter for transportsnegle til industrielt brug. Han solgte virksomheden for et par år tilbage, dengang talte virksomheden 60 ansatte.

- Med 17 ansatte er det samme størrelse, som Bema var, da jeg købte den, og jeg kan se masser af vækstpotentiale i den, og det er netop vækst og udvikling, der er mit incitament, fortæller han videre til ugeavisen.

Poul Andersen Maskinfabrik A/S har siden 1935 specialiseret sig i produktionen af pneumatiske transportanlæg, celleslusere, tovejsfordelere og automatiske filtre. Det er i Steen Madsens mål at styrke eksporten PAM’s pneumatiske anlæg, blandt andet til olieindustrien i Norge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063