23948sdkhjf

Aabo udvider til øget vækst

Efter rekordsalget i 2016 stod det klart for virksomhedsejer Claus Aabo Andersen, at han for at kunne fortsætte væksten med sin virksomhed i Svendborg, E. Aabo Andersen, var nødt til at udvide produktionen til fremstilling af endnu større og mere komplicerede overfladebehandlingsanlæg til industrien.

Flowet i de efterhånden snævre rammer var heller ikke optimalt, og det blev ved samme lejlighed analyseret og optimeret. Aabo, som virksomheden kaldes i daglig tale, har her ved årsskiftet taget de nye produktionsfaciliteter på 1.300 kvadratmeter fuldt i brug.

Dette glæder først og fremmest produktionschef Michael Hansen:

- Ved at flytte vores klip- og bukanlæg ud i den nye hal har vi fået mere plads til at forberede, svejse og montere vores anlæg, og det betyder, at vi kan køre større mængder og flere projekter igennem på samme tid. Dertil er flowet optimeret betydeligt igennem fabrikken til glæde for medarbejderne og dermed også et større output til følge. Vi kan nu også læsse indendørs og dermed sikre, at overfladebehandlingsanlæg, der for eksempel skal transporteres i container til Mellemamerika, forberedes og pakkes i tørvejr.

Michael Hansen glæder sig sammen med sin teamleder, Søren T. Kristensen, over, at de mange nye kvadratmeter har bidraget positivt til arbejdsmiljøet.

- Der er mindre trafik nu omkring vores arbejdspladser, mere arbejdsro med et godt og sikkert flow, tilføjer Søren T. Kristensen, der også er arbejdsmiljørepræsentant hos Aabo.

Claus Aabo Andersen har ligeledes købt naboejendommen, som skal sikre plads til yderligere salgskapacitet og udstillingslokale til flere af Aabos specielle løsninger til industrilakeringsanlæg.

Vækst og udvikling i sigte
Virksomheden er vokset til det dobbelte på få år og er under konstant udvikling. I november sidste år fik Aabo ny administrerende direktør, Per R. Rasmussen, som skal stå i spidsen for at skabe yderligere vækst.

- Vi fokuserer på at udvide vores aktiviteter i eksisterende markeder samt gå ind i nye markeder med eksisterende og nye samarbejdspartnere. I mine første måneder hos Aabo har det været fantastisk at opleve den gejst og stolthed, der er hos Aabos medarbejderne ved at lave gode løsninger og få dem godt implementeret ude hos kunderne, worldwide, udtaler Per R. Rasmussen.

Aabo har haft gode resultater i flere år, dog har politisk uro fra Trump i vest til embargo i øst påvirket det seneste år. Det er lykkedes at få afsætningen op igen, blandt andet med et stort anlæg, der p.t. er under indkøring i Mexico.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11