23948sdkhjf

Ny alliance på svejserobotter

Valk Welding Group og A.H. International A/S er gået sammen om at markedsføre Panasonic-robotter og Valk Welding-svejseartikler i Danmark og Sverige.
Alliancen mellem hollandske Valk Welding gruppen, det danske selskab Valk Welding DK A/S og A.H. International A/S blev en realitet pt. 1. januar 2011.

Baggrunden for det nye samarbejde er en erkendelse af, at det ekspanderende marked kræver kvalitetssvejserobotter, der kan løse selv de sværeste svejseopgave til en konkurrencedygtig pris, oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

Panasonic er en af verdens største producenter af svejserobotter, og siden 1988 har Valk Welding Group distribueret og installeret i nærheden af 1.700 robotter gennem egne selskaber i Holland, Belgien, Frankrig og Tjekkiet. Danske Valk Welding A/S har desuden herhjemme faciliteter til test-svejsning, udstilling og træning.

A.H. International byder i alliancen ind med kontakt til mere end 4000 kunder indenfor industrien i Skandinavien. A.H. International A/S vil derfor stå for første kundekontakt og koordinere al salgsaktivitet.







Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078