23948sdkhjf

EC Power trodser krisen

På trods af, at 2010 generelt var et vanskeligt år for de europæiske mikrokraftvarme-aktører, hævede EC Power omsætningen.
I et år, hvor markedet for microkraftvarme dykkede med ca. 35 % lykkedes det EC Power at skabe vækst og en omsætningsforøgelse på 25 %.

Det lykkedes desuden EC Power at få nogle millioner i overskud trods store omkostninger til udvikling af produkter og vækstforberedelse.

Forventer kraftig vækst i 2011
På europæisk plan vurderes EC Power at have en markedsandel på mere end 40 % i segmentet fra 10-50 kW el-ydelse. 99 % af EC Power’s produktion eksporteres da også til i alt 14 lande.

Med en medarbejderstab på ca. 60 mand forventer EC Power, at den gunstige udvikling kan accelereres markant i 2011, da virksomheden nu er forberedt til en kraftig vækst. Denne vækst ventes også at komme fra det danske marked.

- I det danske marked er et par hundrede EC Power-anlæg successivt sat i drift siden 1996. Men først nu fornemmes en spirende interesse i markedet pga. udsigten til stigende energipriser og ønsker om CO2-besparelser, udtaler Bjarne Bogner, CEO EC Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11