23948sdkhjf

Storordre til Agramkow

En ny vækststrategi ser ud til at virke hos Sønderborg-virksomheden.

Agramkow Fluid Systems har igennem en årrække været kendt for sit brand indenfor Automotive og Appliance. Men i oktober 2017 meddelte virksomheden, at man havde et ønske om at konsolidere Automotive-forretningen i et søsterselskab i Tyskland, mens man i Danmark ville fokusere på kerneforretningen indenfor udvikling og produktion af procesudstyr til hårde hvidevarer producenter.

Dette nye fokus indebærer blandt andet, at man afsøger nye forretningsområder indenfor denne branche.

Vækststrategien viser sig nu at have båret frugt, og man har allerede nu landet en stor ordre på 30 mio. kr. fra én af de tre største producenter indenfor hårde hvidevarer.

- Her er bare tale om én succes indenfor vores eksisterende forretningsområde, hvor vi er verdens største spiller og dermed et anerkendt brand blandt vore kunder, siger direktør Bjarne Ravn Sørensen i en pressemeddelelse.

- Derudover har vi lige nu en rigtig god dialog med vore kunder om at levere udstyr til et af vores nye forretningsområder, hvor vi er i fuld gang med udvikling og forventer større ordrer allerede i løbet af første kvartal 2018, fortsætter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14