23948sdkhjf

300 unge kæmper ved DM i Skills

Lørdag kan statsminister Lars Løkke Rasmussen kåre landets mest talentfulde unge håndværkere.

Torsdag klokken 9 er den officielle åbning af DM i Skills 2018. Årets mesterskaber finder sted i MCH Messecenter Herning og får besøg af hele to ministre.

Undervisningsminister Merete Riisager står for åbningen, mens statsminister Lars Løkke Rasmussen skal kåre vinderne lørdag den 20. januar.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Flere end 300 deltagere er udtaget til DM-finalerne i Herning og skal dermed kæmpe om at blive landets bedste inden for de forskellige fag. Ved det seneste DM i Skills, der løb af stablen i januar 2017 i Aalborg, besøgte knap 55.000 mennesker mesterskabet i løbet af de tre dage, hvilket gør arrangementet til det største uddannelsesevent i Danmark. 

Et af målene med mesterskabet er at demonstrere det ypperste i håndværk og vise det fortrinsvis unge publikum, hvor langt man kan nå med en erhvervsuddannelse.

DM i Skills sætter rekord i 2018 med antal deltagende fag. Der skal kåres Danmarksmestre i 42 konkurrencefag, og desuden medvirker unge fra 19 demonstrationsfag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078