23948sdkhjf

AK Smede & Staldteknik udvider ejerkredsen

Niels Leer, mangeårig medarbejder hos AK Smede & Staldteknik, er indtrådt som medejer af virksomheden, der er hjemmehørende i Ilskov ved Sunds i Midtjylland og har ni ansatte.

- Jeg glæder mig over at kunne byde Niels velkommen som medejer, siger Arne Kristensen, der grundlagde virksomheden tilbage i 1993 og har været eneejer indtil nu.

- Niels han har stor erfaring indenfor produktion i stål. I øvrigt har han tidligere kørt som montør for os over hele landet, fortæller Arne Kristensen.

- Det giver os forbedrede muligheder for daglig sparring. Niels tager sig nu af vores produktion og den interne montage, mens jeg har ansvaret for indkøb og salg, tilføjer han.

AK Smede & Staldteknik er i dag forhandler af fodringsanlæg og inventar til svineproduktion i mærkerne Funki og Egebjerg. Herudover forhandles også svinefodringsanlæg, blandt andet i mærkerne Asa og Skiold.

AK Smede & Staldteknik har desuden en egenproduktion af blandt andet bord-bænkesæt i varmgalvaniseret stål og massive plastplanker, som sælges via søsterselskabet InGarden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08