23948sdkhjf

Hjørring-virksomhed igen med sorte tal

Den nordjyske maskinproducent Brüel International har i 2009/2010 haft et høj aktivitetsniveau og opnået et positivt resultat.
Ifølge Brüels divisionsdirektør Tomas Torp har 2010 været et hektisk år:

- Vi har leveret meget komplekse projekter til en række af de store spillere på markedet. Og Brüel fortsætter med at erobre markedsandele på et meget konkurrencepræget marked samtidig med, at vi opbygger en større viden via vores udviklingssamarbejde med kunderne.

Den succesrige turn-around fortsætter
Virksomheden har i regnskabsåret, der sluttede 30. september, opnået et driftsresultat på 6,5 mio. kr. (8,9 mio. kr.) og et resultat før skat på 6,8 mio. kr. mod 6,1 mio. kr. sidste år. Egenkapitalen er i perioden øget til knap 20 mio. kr. fra 14,8 mio. kr. i 2008/2009. Der er investeret en lille million i årets løb på tekniske anlæg og en udvidelse af maskinparken.

Brüel, der udvikler og producerer fuldautomatiske vaske- og håndteringsanlæg til genbrugsemballager, er i dag blandt de førende på den internationale scene. I 2006 blev Brüel opkøbt af fynske Jorgensen Engineering, og efter flere år med røde tal og en turn-around har Brüel på andet år sorte tal på bundlinjen.

- Det ser nu ud til, at vi kommet ind i en positiv trend og vi kan nu vise et pænt overskud for andet år i træk, siger en tilfreds Tomas Torp.

Bæredygtighed i fokus
Det store fokus på klima, miljø og bæredygtighed får bl.a. de store fødevarekæder til at satse på de vaskbare og dermed bæredygtige plastkasser.

- Og her er det Brüel kommer ind i billedet og kan gøre en forskel med miljøvenlige, energieffektive og hygiejniske vaske- og tørreanlæg. Vi kan dermed matche og understøtte hele denne grønne bølge, forklarer Tomas Torp.

En fornuftig ordrebog, stor tilbudsmasse og pænt aktivitetsniveau gør, at Brüel tror på gode takter i 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094