23948sdkhjf

Udenrigsminister så på højteknologiske løsninger hos Jorgensen Engineering

Det globale salg af elbiler eksploderer, og elbiler behøver batterier. Masser af batterier. Fynske Jorgensen Engineering er en af de virksomheder, der er med til at skubbe elbil-revolutionen i gang ned sine leverancer af avanceret produktionsudstyr til nogle af verdens førende producenter af elbiler.

- Det er jo lidt af et eventyr det her. Vi har gennem årene udviklet automatiserede produktionslinjer til nogle af verdens største fødevare- og pharmavirksomheder som Nestlé, Danone og Fresenius. Og nu har den batterihungrende elbil-industri glædeligt nok også fået øjnene op for vores knowhow og projektekspertise, siger CEO Kenneth Bo Madsen.

Mandag den 1. november Odenses kunne borgmester Peter Rahbæk Juel og udenrigsminister Jeppe Kofod ved selvsyn se nærmere på virksomhedens løsninger.

- Vi havde et meget vellykket besøg af borgmester Peter Rahbæk sidste år og vi er stolte over igen at kunne åbne dørene for Peter, denne gang sammen med udenrigsminister Jeppe Kofod. Vi kunne med glæde fremvise én af regionens førende eksportvirksomheder, der arbejder med CSR, bæredygtighed og FN’s verdensmål. Og selvfølgelig fortælle om vores nye spændende entré i den accelererende elbil-industri. Vore gæster vil også få mulighed for at se, hvordan vi arbejder med digitale værktøjer som virtual reality og augmented reality. Og så skulle politikerne selvfølgelig have noget med hjem, så vi drøftede vore udfordringer som ekspanderende eksportvirksomhed, siger Kenneth Bo Madsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094