23948sdkhjf

Maskinsikkerhed ApS overtager Boman CE

Inden for CE-mærkning og maskinsikkerhed konsolideres rådgivning og kursusvirksomhed i Maskinsikkerhed ApS, der har købt de igangværende aktiviteter i Boman CE.
Maskinsikkerhed ApS har overtaget alle igangværende aktiviteter fra Boman CE i Ballerup. Både Maskinsikkerhed ApS og Boman CE har afholdelse af kurser, rådgivning om CE-mærkning og andre regler som deres forretningsområder.

Kunderne er maskinfabrikanter og virksomheder med maskiner i produktionen. Med overtagelsen samles kræfterne fra de to spillere inden for rådgivning om maskinsikkerhed i Maskinsikkerhed ApS i Værløse nord for København. Maskinsikkerhed ApS har desuden afdelinger i Randers og Odense. Hans Morten Henriksen, direktør for Maskinsikkerhed ApS, siger:

- Vi har været gode kolleger i mange år, og begge virksomheder har solgt kurser og rådgivning om CE-mærkning, maskinsikkerhed, ATEX, tryk-udstyr mv. Nu har Maskinsikkerhed ApS fået mulighed for at udvide aktiviteterne – blandt andet med ansættelse af konsulent Christian Hansen fra Boman CE. Christian har i forvejen et godt samarbejde med mange danske maskinfabrikanter og møder med bred erfaring, som underviser og som ekstern projektleder for større virksomheder.

Konsolidering driver udviklingen
Den tidligere ejer af Boman CE, Jan Boman, fortæller:

- Der sker konsolidering i alle brancher, og det gælder naturligvis også inden for maskinsikkerhed. Jeg er glad for, at CE-aktiviterne fortsætter med Christian Hansen, som en af de drivende kræfter i Maskinsikkerheds regi. Selv får jeg mulighed for at koncentrere mig om mit hovedfirma, Boman Kommunikation, der arbejder med kommunikation på tekniske områder i hele Europa i det internationale netværk, PRN.

Efter overtagelsen planlægger Maskinsikkerhed ApS at videreføre både kursusforretningen fra Boman CE og den erfagruppe, som har fungeret i flere år med Christian Hansen som primus motor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078