23948sdkhjf

I gang igen efter brand

Et nødberedskab sikrer, at Bygtjek Alu-Profiler igen kan levere hele sit produktprogram.

Tirsdag den 21. november blev Bygtjek Alu-Profiler A/S i Kolding ramt af en omfattende brand, som ødelagde store dele af produktionen og varelageret.

Virksomheden, der fremstiller aluminiumsprofiler, har siden arbejdet på at etablere et nødberedskab, og mandag den 27. november blev produktionen genoptaget. 

- Hele den ordrebeholdning, vi havde inde, da branden opstod, samt alt, der er bestilt siden, bliver nu produceret og sendt ud, oplyser administrerende direktør Jan Skovbjerg i en pressemeddelelse.

Da hele profilproduktionen er brændt, har Bygtjek Alu-Profiler oprettet et produktionshold hos søsterselskabet Jual A/S i Juelsminde. Det betyder, at både standard- og specialprofiler igen kan leveres i vanligt omfang.

Produktionen af Bygtjeks egenudviklede Win-sortiment er ikke berørt, og virksomheden kan fortsat levere disse produkter med normal leveringstid.

- Vi forventer snart at have det fulde overblik over situationen og planlægger at starte ny produktion op i løbet af ganske kort tid, siger Jan Skovbjerg.

Bygtjek producerer og sælger aluminiumsprofiler i standard- og specialmål til byggeriet gennem trælasterne. Virksomheden beskæftiger 25 medarbejdere og er 60 procent ejet af Jual Group.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078