23948sdkhjf

Siemens forbereder sig på Skykon-alternativ

Hvis Skykon ikke formår at rejse den nødvendige kapital til en videreførelse, kommer det ikke til at berøre storkunden Siemens. Her er man nemlig klar med en plan B.
Ifølge Siemens’ pressechef Tanja Torsteinsson har vindmølleproducenten støttet Skykon i bestræbelserne på at komme ud af den betalingsstandsning, koncernen p.t. er underlagt. Men samtidig har vindmølleproducenten arbejdet på at finde alternative leverandører, hvis betalingsstandsningen ender med en konkurs.

- Vi er meget langt med en plan B, der består af danske og udenlandske producenter, udtaler
Tanja Torsteinsson til Børsen.

Tiden er knap
Pressechefen understreger derfor, at en eventuel konkurs hos Skykon ikke kommer til at påvirke produktionen hos Siemens.

Imens arbejder Skykon videre for at skaffe den nødvendige kapital til at videreføre aktiviteterne. Senest har Amagerbanken sagt nej til at låne selskabet flere penge, og det har sat advokat Ole Søgaard-Nielsen, der står for rekonstruktionen, på overarbejde.

Han forklarer til Børsen, at man oprindeligt havde fået ja til et nyt lån fra Amagerbanken, og derfor havde holdt andre investorer hen. Nu vil han atter tage fat i disse investorer, men han erkender, at tiden er knap.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.105